Катастрофа между две коли на автомагистрала Тракия затрудни движението. Образувала се

...
Катастрофа между две коли на автомагистрала Тракия затрудни движението. Образувала се
Коментари Харесай

Три катастрофи образуваха тапа на АМ Тракия

Катастрофа сред две коли на автомагистрала " Тракия " затрудни придвижването.  Образувала се е километрична опашка от коли.

Инцидентът е станал на 52-рия километър в посока София, малко след тунела " Троянови врата ". Не излиза наяве какъв брой е тежка злополуката и дали има ранени.

Изпреварваща и дейна ленти бяха лимитирани за придвижване за към два часа. Трафикът се осъществяваше в спешната лента. Към 13.10 ч. придвижването е възобновено.

Около 14.30 ч. Агенция " Пътна инфраструктура " заяви за още една злополука - на ул. " Рогошко шосе " в региона на източен излаз за Автомагистрала " Тракия ", където придвижването е краткотрайно лимитирано и в двете направления.

Въведен е обходен маршрут: от Автомагистрала " Тракия " в посока гр. Пловдив през с. Войводиново. Обходен маршрут в посока Автомагистрала " Тракия " през пътен възел " Скобелева майка ".

Оказа се, че в действителност злополуките в региона на източен излаз за Автомагистрала " Тракия " са две. Към 12.30 часа е получен сигнал за верижна злополука с три автомобила, без потърпевши.

Минути по-късно настъпило и второто произшествие - при изпреварване на формираната колона, лидер навлязъл с автомобила си в насрещното придвижване и се блъснал в друга кола. Последвал конфликт и с трети автомобил наоколо.

Шестима души са откарани за медицински прегледи, по предварителни данни няма тежко потърпевши. И в двата случая алкохолните проби на водачите са негативни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР